Göteborg

BILETA KTYHESE
PREJ 1700:- sek
SHIKO ME SHUME

COPENHAGEN

BILETA KTYHESE
PREJ $1400 DKK - 170 Euro
SHIKO ME SHUME

KIEL

BILETA KTYHESE
PREJ 160 Euro
SHIKO ME SHUME
NehatBerisha Designer

Formulari i rezervimit

Nisja
Kthimi

Komoditeti

Standart
Të rritur
Dhoma
Fëmijet
Dërgo formularin për shqyrtim

Mirë se vini

- Që nga fillimi i vitit 2000 kemi organizuar udhëtime për në Kosovë. Kontakti personal me pasagjeret tanë është shumë i rëndësishëm për ne. Ne jemi një kompani e vogël, përpiqemi per klientët tanë për të bërë ate me ekstra për të vënë një kujtesë brilante nga udhëtimini juaj!

- Është pikërisht kjo që është çelësi në suksesin e Scandibuss - kontaktet tona personale dhe standardi i lartë i udhëtimeve tona. Hotel i mirë, ushqim cilësor dhe ciceron të shkathët është primare nga ne.

TEK NE

- Garancat tona ligjore për udhëtim, e bën atë që të ndihen të sigurt për të porositur një udhëtim tek ne në Scandibuss. - Përveç ketyre udhëtimeve që ju do të gjeni në faqen tonë të internetit, dhe në katalogun tonë ne vozisim edhe udhëtime çarter. Jeni të mirëpritur nga ne për të bërë rezervime nga ato të thjeshta deri tek aranzhmane komplete.

Me Respekt Stafi i SCANDIBUSS
Shiko Me shume

Per Ju

Te sigurt dhe ne kohe atje ku deshironi ju
- Garancat tona ligjore për udhëtim, e bën atë që të ndihen të sigurt për të porositur një udhëtim tek ne në Scandibuss.
Scandibuss AB Vendelsfridsgatan 6A 217 64 Malmö