More Website Templates @ TemplateMonster.com - February 10, 2014!

SPA Vikend në Stettin

- Për të festuar diqka ose thjesht për të pushuar, në një fundjavë të gjatë në SPA, ne udhetojmë me Scandibuss për ne SAS Radisson Blu Hotel në zemër të Szczecin në Poloni. Sas Radisson Blu ofron një mundësi të përkryer për t'u qlodhur dhe qëndruare në një mjedis të relaksuar.

- Check in në Hotel Sas Radison Blu diku n'mes ores 15:00 dhe 16:00.

-Të enjte mbrëmje, të premten dhe të shtunën, ne konsumojm ushqim cilësor në një mjedis të bukur.

- Aqua parku i hotelit dhe WorldFitness është i hapur për të gjithë mysafirët e hotelit. Ata që duan të trajtohen ne Baltika Wellness SPA mund të porositin trajtimet nëpërmjet Scandibuss para nisjes. Orari për trajtimet tuaja do të jenë gati duke ju pritur juve në sportel të hotelit.

-Me mëngjesin e së dielës ne përfundojmë qëndrimin tonë në Hotel SAS Radisson Blu.


- 3 netë në SAS Radisson Blu
- Mëngjesi buffe
- Dreka treshe për tri ditë
- Hyrja ne SPA

Stettin - Një qytet historik limar

Qyteti Hansatik përgjatë lumit Oder - Stettin, ka një atmosferë të veçantë si qytet limar. Radisson Blu Hotel mu në qendër të qytetit është projektuar me, elegancë, për rehati dhe luks si dhe është një nga restorantet më të mira te qytetit.

Nga këtu nuk është larg sheshi i tregut të vjetër si dhe katedrala e bukur e Jakobit.

Rekomandojmë gjithashtu udhëtim me varkë në port.

Autobusët Tanë